In 2023 had onze praktijk contracten met verschillende zorgverzekeraars. Op deze pagina vindt u een overzicht van de zorgverzekeraarsgroepen met hun dochter-verzekeringen. Neem voor vragen over uw specifieke verzekering en vergoedingen contact op met uw verzekeraar.

Als de zorgverzekeraar en zorgaanbieder besluiten om in 2023 geen nieuw contract met elkaar te sluiten, dan is wettelijk bepaald dat een verzekerde die onder behandeling is bij deze zorgaanbieder zijn behandeling mag voortzetten zonder te worden geconfronteerd met extra kosten (noot: Zvw, artikel 13, lid 5). De zorgverzekeraar zal (voor ten minste een jaar) de kosten van de lopende behandeling gewoon volledig moeten blijven vergoeden en mag de verzekerde niet dwingen naar een andere zorgaanbieder over te stappen. 

 

Met de onderstaande verzekeringen hebben we WEL een contract, zodat wij onze zorg aan u rechtstreeks bij hen declareren. Zij hanteren GEEN kostenplafond.

Anderzorg
HEMA
Menzis

PMA
Vink Vink

DSW
In Twente
Stad Holland

Aevitae
De Amersfoortse
Ditzo

AZVZ
Zorg en Zekerheid

Salland
Zorgdirect

Aevitea


Met de onderstaande verzekeringen hebben we WEL een contract. Zij hanteren WEL een kostenplafond, zodat we slechts tot een bepaald maximum bij hen kunnen declareren.

Besured
Bewuzt
IZA
IZZ
National Academic
Promovendum
UMC
United Consumers
Univé
VGZ
Zekur

AON
De Friesland
FBTO
Interpolis
Pro Life
Zilveren Kruis
Zilveren Kruis ZieZo


Met de onderstaande verzekeringen hebben we GEEN contract. U betaalt de zorgkosten zelf en declareert deze zelf bij uw verzekering.

CZ
CZ Direct
Just
Nationale Nederlanden
OHRA

Jaaah
PNO Zorg
VvAA


Er zijn enkele uitzonderingen op bovenstaande informatie. Dat zijn de zgn. Vrije Keuze of Restitutie polissen. Informeer bij uw zorgverzekeraar over de vergoeding en voorwaarden die op uw verzekering van toepassing zijn.