Cliëntervaringen

 

We hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. De cliëntervaringen zijn zichtbaar in dit getal: CQ-index. In deze bijlage ziet u de ervaringen van 17 cliënten die een vragenlijst hebben ingevuld over hun ervaringen met de praktijk. Daaruit blijkt dat ze zeer tevreden zijn over bejegening (hoe er met ze is omgegaan), het samen beslissen over de inhoud van de behandeling, de uitleg van het behandelplan en de methoden en hoe gemakkelijk ze contact konden krijgen met hun behandelaar. Er werd niet altijd informatie gegeven over patiëntenverenigingen, want die zijn er niet voor elke diagnose. Er werd uitgelegd dat naasten betrokken kunnen zijn bij de behandeling.

Ook kunt u op de website van zorgkaart Nederland ervaringen van cliënten nalezen: Zorgkaart Nederland. Psychel werd hier tot nu toe 63 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.2.
Zelf een waardering plaatsen? Klik HIER.

 

 

Gouden randje : extra erkenning

We zijn in 2019 door Keurmerk in basis GGZ uitgeroepen tot meest gewaardeerde praktijk: de meeste cliënten hebben een waardering ingevuld op zorgkaart Nederland en ze hebben ons heel hoog gewaardeerd.